Това е една трагедия, която ни разтърси. Да се надяваме, че

...
Това е една трагедия, която ни разтърси. Да се надяваме, че
Коментари Харесай

52 души са пътували в пламналия автобус, 12 деца има сред жертвите |

Това е една покруса, която ни раздруса.  Да се надяваме, че от нея ще си извлечем поучения и повече няма да позволяваме такива ужасяващи произшествия, съобщи министър председателят Стефан Янев, който дойде на мястото на автомагистрала " Струма ", където изгоря рейс и над 40 души.  

Картината е ужасяваща, не всеки може да издържи такава картина. Да оставим за различен час детайлите. Досага не съм виждал такова нещо. Хората са скупчени на въглен, никой не може да ви каже какъв брой са на брой. Телата би трябвало да се разпознават. Пътували са няколко рейса, може някои хора да са се трансферирали от един на различен при прекъсвания, съобщи вътрешният министър Бойко Рашков. 

Възможно е запалването да се е получило при конфликта с мантинелата, тя е отнесена 50 метра. Има и версия за приключване на гориво, добави той. 

52-ма пасажери са пътували, измежду тях и 12 деца. 7 души са Пирогов - аритметиката демонстрира, че 45 души са починали, изясни шефът на Националното разследване Борислав Сарафов. Пътуват насам правосъдни лекари и експерти, които ще вземат проби, с цел да се откри самоличността на починалите посредством ДНК, посочи той. Шофьорът не е измежду оживелите, посочи той. 

 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР